De infrarood deken voor een stoel is ideaal voor uw massagesalon of schoonheidssalon

Het gebruik van infrarood zorgt voor ontspanning van uw lichaam!

De infrarood deken voor stoelen heeft een weldadige en ontspannende invloed op het gehele lichaam. Dit maakt het een uiterst geschikte aanvulling op behandelingen in massagesalons en schoonheidssalons. Want niet alleen zorgt de stoeldeken voor ontspanning van spieren en gewrichten, uw klanten blijven gedurende de behandeling ook lekker warm. Wilt u graag meer achtergrondinformatie over de werking van infrarood? Lees dan het volgende artikel.

Ontspanning door de infrarood deken voor uw stoel

Ontspanning door infrarood, hoe werkt dat nu precies? Nou, de warmtestraling van de infrarood deken voor stoelen werkt lokaal en dringt tot diep in het lichaam door. Hierdoor worden alle (pijnlijke) spieren en gewrichten van uw klant verzacht en kan deze volledig ontspannen. Ideaal voor behandelstoelen en massagetafels. Zowel de temperatuur als de gebruiksduur kunnen eenvoudig door middel van een zogeheten controllerbox worden ingesteld. De deken kunt u overal mee naartoe nemen. Dat is handig voor bijvoorbeeld een behandeling aan huis.

Hoe anderen ons beoordelen

Bent u benieuwd naar reviews van onze producten en dienstverlening? Lees dan de gebruikerservaringen op onze website. Zo worden we onder andere geprezen om de kwaliteit van onze infrarood dekens en de vriendelijkheid waarmee we service verlenen. Direct bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Bij infrarooddeken.nl wordt uw bestelling snel verzonden (2-3werkdagen, mits op voorraad), kunt u veilig betalen via iDeal en ontvangt u één jaar garantie op al onze artikelen. Hebt u nog vragen? We vernemen ze graag via 0411-622393 of info@infrarooddeken.nl!

Reacties zijn gesloten.