Test infrarooddeken

Terug naar praktijktesten

Deze infrarooddeken kan je op twee manieren gebruiken.
1. als deken
2. als slaapzak.

Bij de infrarooddeken krijg je een controllerbox die je op een zéér simpele manier kan aansluiten. Alles wijst van zichzelf. Met deze controller kan je de temperatuur regelen en het aantal minuten.

Instellen:
De temperatuur kan men instellen tussen 30 en 60 graden.
Aantal minuten kan men instellen tussen 05 en 95 minuten.

Afmeting:
Deken: 1.80 mtr lang 1.90 mtr breed

Slaapzak: 1.80 mtr lang 65 cm breed.

De test die ik gedaan heb is lang uitgevoerd, want ik was ontzettend benieuwd naar de werking hiervan. Was eveneens benieuwd  naar de warmte. Zoals gezegd werd dat deze intens was. Had al van meerdere mensen gehoord dat het zo’n geweldige deken was.

De test heb ik een aantal weken gedaan. Had last van pijn in mijn onderrug en heup. Ook last van schouders.

AANGENAAM VERRAST:
De infrarooddeken heb ik op een matras liggen. Eerst de stekkers aansluiten en temperatuur en aantal minuten instellen. In enkele seconden is eigenlijk alles gereed. Tenminste…je moet dan wel eerst de stekkers aangesloten zijn temperatuur en aantal minuten instellen. Alles op een zéér simpele manier. Totaal geen ingewikkeld gedoe.

Deze deken kan men voor diverse kwalen gebruiken, zoals ook fibromyalgie. Dat is de chronische weke-delenreuma ziekte die ik als gebruiker van deze infrarooddeken ook heb.

CONCLUSIE:
Je kan jezelf vertroetelen om in deze deken te gaan liggen. De warmte is zéér aangenaam. Het voelt werkelijk ontzettend goed. Door deze warmte raakt je écht ontspannen en zou je eigenlijk de deken niet willen verlaten. Spieren zijn soepeler en ontspannen. Het liggen op de deken is zéér aangenaam en ontspannend.

Je kan ook de deken sluiten met klittenband. Als de ingestelde tijd voorbij is hoor je een ‘alarm’ en sluit de controller af. Aan de achterzijde van de controller zit een groen schakelaartje die je dan uitzet. Alles is volkomen veilig.

Na een aantal keren gebruik te maken van deze deken merkte ik al snel dat mijn rug, voorál onderrug goed aanvoelde, evenals mijn heup dat altijd pijnlijk is. Ik ben écht aangenaam verrast. Deze infrarooddeken is een uitkomst, zéker voor mensen met fibromyalgie. En ik denk ook dat deze deken ook voor andere ziekten geschikt zal zijn.

WEBSITE:
De website van IFRD geeft goede productinformatie.

Ja…en nu moet ik een cijfer geven.

Voor de stoeldeken gaf ik een hoog cijfer, maar deze infrarooddeken slaat werkelijk álles. Ik kan niet anders dan deze deken een cijfer 10 geven. Diverse mensen die gesproken heb geven ook een hoog cijfer sowieso vanwege de werking van deze deken en de aangename warmte en ontspanning.

Terug naar praktijktesten

Reacties zijn gesloten.