Test stoeldeken grandioos

Terug naar praktijktesten

Grandioos
Ik wil eigenlijk geen halleluja verhaal schrijven want dan lijkt het wel afgesproken werk. Al jaren heb ik fibromyalgie en veel pijn en vermoeidheid. Ook prikkelen in mijn rechterbeen. Ik heb de infrarood stoeldeken een lange tijd getest en ik mag wel zeggen met goed resultaat. De deken geeft een zéér aangename warmte. Je kan als je wilt zélf temperatuur en tijd regelen.

Ik kon al snel merken dat mijn spieren, pezen heerlijk werden verwarmt en soepeler. Hetzelfde geldt voor dat prikkelen in mijn been, dat door gebruik van deze infrarood stoeldeken is verdwenen, waar ik ontzettend blij mee ben.

Ik heb een review daarover geschreven op mijn facebookpagina http://www.facebook.com/huubsfibromyalgiesite en deze review komt ook nog te staan op http://www.huubsfibromyalgiesite.nl

Deze stoeldeken is zéér geschikt voor mensen met fibromyalgie. Dus een échte aanrader. Niet allen ik heb deze deken getest. Ook mijn vrouw die veel pijn heeft, heeft uitgeprobeerd. Ik heb deze deken op de bank gelegd. Dat ging overigens prima en ook mijn voelde de aangename warmte. Ze is er in ieder geval héél erg blij mee.

Daarom heb ik deze deken ook een cijfer gegeven een 9,5

Dus tóch een halleluja verhaal maar wel naar waarheid.

Huub Fest en Toos Fest-Otten

Terug naar praktijktesten

Reacties zijn gesloten.