Therapeutische werking infrarood bij ziekte van Bechterew

Bij het gebruik van een infrarood deken nemen pijn en stijfheid af!

Hebt u de ziekte van Bechterew of een andere reumatische aandoening? Dan hebt u ongetwijfeld te kampen met pijn en stijfheid van uw spieren en gewrichten. De therapeutische werking van infrarood is een waardevolle aanvulling op de behandeling van de ziekte van Bechterew. De infrarood deken bevordert namelijk de spierwerking, ontspant uw lichaam en verlicht de pijn. Bent u benieuwd wat infrarood voor u kan betekenen? Lees er dan meer over in dit informatieve artikel.

De therapeutische werking van infrarood

De therapeutische werking van infrarood heeft een groot effect op de ziekte van Bechterew en andere reumatische aandoeningen. Dit heeft te maken met het lokaal behandelen en het diep in het lichaam doordringen van de stralingswarmte. Hierdoor treedt direct een aanzienlijke verlichting van de spieren en gewrichten op. Daarnaast zorgt de infrarood deken voor:

  • Het stimuleren van vetverbranding
  • Het ondersteunen van het immuunsysteem;
  • Het bevorderen van de nier- en huidfuncties;
  • Het bevorderen van de afvoer van afvalstoffen;
  • Het bespoedigen van het herstel van lichaamscellen.

Veilig betalen, snelle levering

Als u ervoor kiest om uw infrarood deken in onze webshop te bestellen, dan bent u van een aantal zaken verzekerd: Hoogwaardige producten, één jaar garantie, veilig betalen met iDeal en snelle levering via PostNL (2-3 werkdagen, mits op voorraad). Benieuwd hoe andere klanten onze service en producten ervaren? Lees de reviews er eens op na! Voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties kunt u bellen met 0411-622393 of een bericht sturen naar info@infrarooddeken.nl!

Reacties zijn gesloten.